Na één cursus, workshop of training kun je jezelf helaas nog geen ‘Guru’ noemen, maar een junior-titel kunnen we je zeker geven na één dagdeel van onze trainingen. We gaan gewoon een stap verder en bieden helemaal gebaseerd op jouw ontwerp en project een training op maat aan. Voor we starten met een training vragen we of je een enquete wilt invullen, zodat we op basis van jouw kennis de training kunnen opbouwen.

PSD naar HTML Training

Wij gaan een volledige PSD omzetten naar een foutloos geprogrammeerde website (W3C-valid (X)HTML/CSS) en deze is dan ook WordPress-ready. Voor we aan de slag gaan sturen we jou een kleine enquete om de basiskennis te testen, zo kunnen we een de training echt op maat maken!

Hier leer je meer over slicen en basen!

HTML naar WordPress Training

In dit pakket leren wij jou om je gemaakte HTML/CSS code om te zetten naar een eigen gemaakt WordPress theme. Alle belangrijke elementen van een WordPress theme komen aan de orde. Geen standaard Theme of andere basiselementen, helemaal op maat gemaakt!

Theming kunnen we jou ook leren!

WordPress CrashCourse Training

In dit pakket leren wij jou alles over WordPress. De naam zegt genoeg, in één dag alles leren over WordPress! We gaan direct aan de slag met de installatie van WordPress en leggen jou de beste SEO, Security, Speed en Social media plugins uit. U wilt een eigen blog, een website of webshop?

Het kan allemaal met WordPress, volg daarom deze training!

SEO Basis Training

Je wilt meer en/of beter gevonden worden op het web? Dan is SEO – Zoekmachine optimalisatie het onderdeel waar je meer over wilt weten. We kunnen deze training helemaal om jouw HTML of WordPress website heen wikkelen. We leren je volgens de W3C Valid Strict regels te programmeren, met alle minify en cache technieken.

Leer de basis over SEO en SEA in deze training!

Wellicht hebben wij je hier overtuigd met ons verhaal, zin in een training?
Wij helpen je op weg en doen het met veel plezier bij jouw op locatie, bij ons op kantoor in Haarlem.