Wat is een ODL: Open Device Lab?

Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van mobiele apparaten. De tablets en smartphones worden compacter en gebruiksvriendelijker. Jaarlijks worden er tientallen nieuwe producten, met de bijbehorende nieuwe besturingssystemen en software gelanceerd. Op dit moment hebben we het over meer dan…

Nieuwe hype: Swypen – video

U hoeft uw vinger niet meer van uw mobiele touchscreen te halen om te tikken, houdt uw vinger op het scherm en Swype erop los! Deze techniek is niet nieuw, maar nu pas wordt er volop aandacht aan besteed.

Wat zijn Tags en QR-codes?

U ziet ze steeds vaker, die rare barcodes in de vorm van een vierkant, gekleurd of zwart wit. Dat zijn Tags die u met een mobiele applicatie kan scannen en vervolgens kan hiermee informatie worden opgevraagd.

Wat is Augmented Reality?

Wellicht heeft u wel eens gehoord van de applicatie: “Layar”. Deze app voegt een virtuele laag toe op uw mobiele telefoon, samen met uw GPS positie kunt u bedrijven en andere informatie om u heen bekijken.

WCIT2010 Amsterdam

World Congress on Information Technology 2010, een event dat om de 2 jaar plaats vindt op diverse locaties op de wereld. Als studieproject is er gewerkt aan de mobiele en desktop website in samenwerking met Sparked en Microsoft.