Webcreationz is op het internet van alle markten thuis: Webontwikkeling, Slicing HTML5/CSS3, SEO, Social Media skills en uitgebreide kennis van het WordPress CMS. Allemaal sleutelwoorden als het om een webdevelopment gaat.

Websites bouwen. Duidelijker kan niet. Het ontwerpen van een website bevat veel ingrediënten: Creativiteit, gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie leiden tot een aantrekkelijke, frisse en moderne uitstraling. Allemaal sleutelwoorden als het om Webdesign gaat. Uiteraard is jouw mening van belang, maar Webcreationz probeert de nieuwste trends en ontwikkelingen aan jou uit te leggen om samen tot een unieke website te komen.

Een website bestaat uit 5 onderdelen, van PSD ontwerp tot SEO – Webdevelopment

Usability staat hoog in het vaandel, geen standaard template, maar ontwerpen en coderen vanaf blanco. Er wordt niet alleen naar jouw wensen gekeken, ook de doelgroep die je wilt aantrekken wordt onder de loep genomen. Na het ontwerp, een platte afbeelding, wordt deze omgezet naar statische HTML/CSS website bestanden. En dan is er ook nog een keuze voor een Content Management Systeem. Je wilt de site zelf kunnen beheren, deze bestanden worden dynamisch gemaakt in PHP als WordPress Theme. Je wilt je eigen teksten, afbeeldingen en video’s kunnen plaatsen? Dit is allemaal mogelijk met het WordPress CMS. Het ideale CMS die het voor jou gemakkelijk maakt om de content te onderhouden zonder enige kennis van HTML of andere code. Wij zeggen altijd: “Als je Microsoft Word kent, dan ken je WordPress ook!”

Pas SEO en SEA toe in de code en in je webteksten

Je hebt een website, maar dan ben je nog niet vindbaar. De HTML/PHP code is de basis, het stramien van je website. Dat is een belangrijke stap voor je vindbaarheid, nu is het een kwestie om de focus op bepaalde keywords te plaatsen. Je code optimaliseren voor SEO en samen met gebruik van SEA, Google Analytics en Google’s Webmasterhulpprogramma’s kunnen we de vindbaarheid van een website verhogen. We kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat de basis HTML/PHP code je vindbaarheid kan bepalen. Met wat SEO magie kunnen we weer 25% verbetering toepassen. Maar niets is zo belangrijk als “content, content, content”. Hoe unieker de content/tekst, hoe beter. Gebruik geen teksten van andere websites, schrijf ze zelf of laat je SEO Webteksten door een expert schrijven. Het fictieve percentage om je vindbaarheid een boost te geven zal rond de 90% liggen, zo belangrijk is unieke content!